Zakelijke events

Home / Zakelijke Events

MAAK INDRUK OP JE RELATIES!

Wanneer je een zakelijk evenement organiseert, is een goede indruk maken van groot belang. Je wil je gasten graag trakteren op iets bijzonders.
Bekijk de mogelijkheden!

Congres

Het organiseren van een congres is een uitdaging. Zo moet je denken aan: de planning, sprekers, catering en – niet te vergeten – een inspirerende congreslocatie! Een locatie met voldoende ruimte, een goede bereikbaarheid een een gastvrije sfeer. De Orangerie biedt dit allemaal! Een bijzondere congreslocatie met faciliteiten die tot in de puntjes verzorgd zijn.

Download brochure

Zakelijk diner

Onze unieke evenementenlocatie in hartje Den Bosch vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Nodig jouw gasten uit voor een diner in de Orangerie en zij zullen een gedenkwaardige avond tegemoet gaan. De hoge plafonds en klassieke uitstraling van onze zalen vormen hét decor voor het diner en met de juiste styling en inrichting zorgen wij voor de juiste toon van het diner.

Download brochure

Personeelsfeest

In de Orangerie worden veel successen gevierd. Wij weten dan ook als geen ander hoe een goed feest eruitziet. Speciale wensen? Wij denken graag met je mee en zorgen dat het feest, een onvergetelijk feest wordt. Neem contact op en wij helpen je graag verder.

Download brochure

Gala

Een gala vier je in stijl in de Orangerie in Den Bosch. Deze historische kloosterkerk met een chique en stijlvolle ambiance past perfect bij de sfeer van een bijzonder studentengala. Er zijn verschillende mogelijkheden om van deze dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Download brochure

EVENT ORGANISEREN OP
EEN ADEMBENEMENDE LOCATIE?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP