Particuliere Events

Home / Particuliere Events

MAAK HET BIJZONDER!

Heb je iets te vieren en wil je er écht een bijzonder feest van maken? Samen maken we er een unieke dag van voor jou en je gasten. Wij regelen alles, zodat je zelf ook kunt ontspannen en genieten. In de Orangerie in Den Bosch maak je van jouw mooie momenten een onvergetelijke gebeurtenis.

Bekijk de mogelijkheden!

Trouwen

Jullie huwelijksfeest wordt een sprookje in deze adembenemende en unieke locatie. Van symbolische huwelijksvoltrekking tot receptie en van een verrassend diner tot een knallende feestavond. Alles is mogelijk! Geniet van je trouwdag, wij zorgen voor de rest.

Download onze trouwbrochure

Feesten

Heb je iets speciaals te vieren? Nodig je gasten dan uit in de Orangerie in hartje Den Bosch. Dit is de ideale setting voor een top feest! Hutten organiseert alles voor jou op maat, om van je feest een groot succes te maken.

Download brochure

Diner

Onze unieke evenementenlocatie in hartje Den Bosch vormt het decor voor betekenisvolle ontmoetingen. Nodig jouw gasten uit voor een diner in de Orangerie en zij zullen een gedenkwaardige avond tegemoet gaan. De hoge plafonds en klassieke uitstraling van onze zalen vormen hét decor voor het diner en met de juiste styling en inrichting zorgen wij voor de juiste toon van het diner.

Download brochure

TROUWEN, FEESTEN OF DINEREN OP
EEN ADEMBENEMENDE LOCATIE?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP