Over ons

Home / Over ons

IN DE ORANGERIE
IS ALLES MOGELIJK

Van een bedrijfsborrel tot huwelijksfeest en alles er tussenin. Het is voor ons als totaalorganisator een feest om op deze bijzondere locatie alle elementen mooi bij elkaar te laten komen. Je feest of event wordt met persoonlijke aandacht op maat samengesteld zodat we de verwachtingen van je gasten zullen overtreffen.

EVENTPARTNER HUTTEN

HUTTEN
SPECIALIST IN EVENTORGANISATIE

Wanneer je een feest of event houdt in de Orangerie, kies je niet alleen voor een toplocatie. Je krijgt er ook een toporganisatie bij die alle aspecten van concept tot entertainment en van catering tot styling tot in de puntjes verzorgt. Samen komen we tot een unieke en originele combinatie die jouw feest of evenement tot een succes zullen maken.

HET HART VAN HUTTEN
De keuken van huiscateraar Hutten food & design is het kloppend hart van de organisatie. De chefkoks leiden zelf hun medewerkers op en zijn specialist op het gebied van gastvrijheid en catering. De koks staan klaar om voor de gasten van de Orangerie de beste, lekkerste en puurste gerechten te bereiden. Ook op culinair niveau zal het je gasten in de Orangerie aan niets ontbreken.

STYLING

MET DE JUISTE STYLING
VOELEN GASTEN ZICH THUIS

Styling gaat verder dan aankleding of decoratie. De indrukwekkende Orangerie is van zichzelf een prachtige locatie, maar met de juiste styling voegen we een unieke persoonlijke touch toe, helemaal op maat. Het is belangrijk dat je gasten op hun gemak zijn, of het nu om een congres gaat of een huwelijksfeest. Wij denken graag met je mee om precies de juiste sfeer te creëren.

Een ervaren styling expert
Ga je voor een vintagelook of hou je meer van rustiek? Onze styling experts staan met creatieve ideeën voor je klaar. Zij hebben jarenlange ervaring en zorgen er met veel passie en betrokkenheid voor dat de zaal wordt omgetoverd tot een inspirerende ruimte waar je gasten zich comfortabel en thuis voelen.

Vacatures

WIl jij…

  • werken in een sprookjesachtige en dynamische omgeving?
  • een mooi salaris met goede arbeidsvoorwaarden?
  • flexibele werktijden?
  • onderdeel zijn van een enthousiast team?
  • €250.- extra verdienen? Breng dan een nieuwe collega aan!
  • begeleiding en training op de werkplek? Zo kun je elke dag een beetje beter worden!
  • gezelligheid met collega’s en borrels na werktijd?

Heb je hier ‘ja’ op geantwoord? Neem dan een kijkje bij de vacatures via onderstaande knop!

Bekijk vacatures