Zakelijke events

Home / Meetings & events / Zakelijke events

MAAK INDRUK OP JE RELATIES!

Wanneer je een zakelijk evenement organiseert, is een goede indruk maken van groot belang. Je wil je gasten graag trakteren op iets bijzonders.

EVENTS

VERBAZINGWEKKENDE LOCATIE
EN EEN BIJZONDERE SFEER

Bij een zakelijk event hoort een buitengewone locatie zoals de Orangerie. In combinatie met de sfeervolle ambiance, lekkere hapjes en goede muziek, wordt het gegarandeerd een topavond!

Je zakelijke relaties zullen zich verbazen over de bijzondere sfeer in de Orangerie. Zo maak je meteen een goede indruk en is de basis voor een geslaagd event snel gelegd.

ZALEN

ELKE ZAAL IN DE KERK
HEEFT EEN EIGEN SFEER

Groot of klein, intiem of bruisend. Alles is mogelijk in de Orangerie. Van 5 tot ruim 750 gasten kunnen wij in de zalen verwelkomen. Binnen deze veelzijdigheid bieden wij ook totaalconcepten met entertainment, decor, styling en inrichting.

EEN UNIEKE LOCATIE VOOR EEN SUCCESVOL GALA

Een gala vier je in stijl in de Orangerie in Den Bosch. Deze historische kloosterkerk met een chique en stijlvolle ambiance past perfect bij de sfeer van een bijzonder studentengala. Er zijn verschillende mogelijkheden om van deze dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor
de meest unieke evenementen

Meer weten?

Neem direct contact met ons op