Najaarsevents

Home / Najaarsevents

HERFSTSPROOKJE IN DE ORANGERIE

De prachtige zonsondergang, de gouden gloed van de herfstbladeren en de geur van dennenappels: de herfst staat voor de deur. De Orangerie in Den Bosch is dé perfecte locatie voor het organiseren van zowel particuliere als zakelijke evenementen in het betoverende najaar. Of je nu een huwelijk, feest, presentatie of receptie wilt plannen, wij bieden de ideale setting voor jouw speciale gelegenheid.

Bekijk de brochure

FALL IN LOVE

SFEERVOL EN
WEERSBESTENDIG

Terwijl de dagen korter worden en de temperaturen dalen, zorgt de sfeervolle inrichting binnen voor een aangename en comfortabele omgeving. Dus geen zorgen over het wispelturige weer!

Deze prachtige locatie combineert de charme van een buitenomgeving met de bescherming en comfort van een binnenlocatie. Onze sfeervolle Tuin Der Lusten met glazenwanden creëert een gevoel van openheid en laat je gasten genieten van de mooie herfst, terwijl jullie lekker droog en warm staan.

Met de mogelijkheid om het interieur aan te passen aan je specifieke wensen, kun je jouw evenement helemaal inrichten naar eigen stijl en thema.

FALL IN LOVE

CREËR GOUDEN HERFST HERINNERINGEN

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie, een bruisend feest of een formele presentatie, onze veelzijdige ruimtes passen zich aan, aan jouw wensen. Met professionele geluids- en lichtapparatuur zorgen we voor de juiste atmosfeer en technische ondersteuning. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement, zodat je je kunt concentreren op het creëren van gouden herfst herinneringen.

FALL IN LOVE

HUTTEN
SPECIALIST IN EVENTORGANISATIE

Wanneer je een feest of event houdt in de Orangerie, kies je niet alleen voor een toplocatie. Je krijgt er ook een toporganisatie bij die alle aspecten van concept tot entertainment en van catering tot styling tot in de puntjes verzorgt. Samen komen we tot een unieke en originele combinatie die jouw feest of evenement tot een succes zullen maken.

HET HART VAN HUTTEN
De keuken van huiscateraar Hutten is het kloppend hart van de organisatie. De chefkoks leiden zelf hun medewerkers op en zijn specialist op het gebied van gastvrijheid en catering. De koks staan klaar om voor de gasten van de Orangerie de beste, lekkerste en puurste gerechten uit het seizoen te bereiden. Ook op culinair niveau zal het je gasten in de Orangerie aan niets ontbreken.

Bekijk de brochure