Nieuwjaarsevents

Home / Nieuwjaarsevents

VIER HET NIEUWE JAAR IN DE ORANGERIE

De Orangerie in Den Bosch, dé perfecte locatie voor het organiseren van zowel particuliere als zakelijke evenementen in het betoverende najaar. Of je nu een huwelijk, feest, presentatie of receptie wilt plannen, wij bieden de ideale setting voor jouw speciale gelegenheid.

Happy new year!

NIEUWJAARSBORREL

We begrijpen dat het plannen van een evenement in het nieuwe jaar uitdagend kan zijn. Het wispelturige weer kan roet in het eten gooien en je planning zit vol met nieuwe voornemens en ideeën. Je bent dus op zoek naar een locatie die al jouw zorgen wegneemt.

Gelukkig biedt de Orangerie in Den Bosch de oplossing voor jouw zorgen. Onze prachtige locatie combineert de charme van een buitenomgeving met de bescherming en het comfort van een binnenlocatie. Onze sfeervolle Tuin Der Lusten met glazen wanden creëert een gevoel van openheid en laat je gasten genieten van de mooie herfst terwijl jullie lekker droog en warm staan. Maar ook de grote kerk is dé plek om jouw nieuwjaarsborrel te organiseren.

Happy new year!

HEALTHY HABITS HAPPYNING

Start het nieuwe jaar met goede voornemens tijdens de Healty Habits Party! Laat de kater van de feestdagen achter je en omarm een gezonde levensstijl vol voedzame keuzes en positieve gewoontes. Wij zorgen voor de gezonde snacks, inspirerende inzichten en de actieve feestvreugde. Zet de eerste stap naar een energieker, vitaler en positiever team!

Let’s get healty!

Happy new year!

RETRO NEW YEAR PARTY

Luid het nieuwe jaar in op een unieke manier tijdens de Retro New Year Party! Met disco-vibes, funky dansmoves en een geweldige styling van de locatie. Laat je meeslepen in deze disco night op de hits van toen. Dat wordt genieten!

All night long!